Home arrow Noutati arrow Anunt voluntari
Anunt voluntari Imprimare

 

   Va anuntam ca Consiliul raional Falesti implementeaza proiectul “Cresterea activitatii de siguranta a vietii în valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova, 2007-2013. În acest scop va fi creat un centru regional de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este nevoie de a crea un grup de voluntari. Pentru înscrierea în grupurile de voluntari va adresati la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

 

   Va anuntam ca Primaria satului Chetris este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii în valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. In acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari sunt rugati sa se adreseze la primaria Chetris (tel.: 0259 51911) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

 Echipa de implementare a proiectului

 

Va anuntam ca Primaria satului Calinesti este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii in valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. In acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari sunt rugati sa se adreseze la primaria Calinesti (tel.: 0259 61336) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

 Echipa de implementare a proiectului

 

Va anuntam ca Primaria satului Hincesti este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii in valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. In acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari vsunt rugati sa se adreseze la primaria Hincesti (tel.: 0259 93750) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

 Echipa de implementare a proiectului

 

Va anuntam ca Primaria comunei Horesti este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii in valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. In acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari vsunt rugati sa se adreseze la primaria Horesti (tel.: 0259 77 112) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

 Echipa de implementare a proiectului

 

Va anuntam ca Primaria comunei Pruteni este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii in valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. În acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari sunt rugati sa se adreseze la primaria Pruteni (tel.: 0259 66636) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252. 

 Echipa de implementare a proiectului  

 

Va anuntam ca Primaria comunei Taxobeni este beneficiar al proiectului “Cresterea activitatii de siguranta a vietii in valea riului Prut”, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, implementat de Consiliul raional Falesti. In acest scop, va fi creat un centru local de informare si prevenire a situatiilor de urgenţă privind inundaţiile si alte calamitati naturale. Pentru desfasurarea activitatilor în cadrul proiectului si asigurarea durabilitatii lui este preconizat crearea unui grup de voluntari pentru a activa în cadrul centrului creat. Doritorii de a se înscrie în grupul de voluntari vsunt rugati sa se adreseze la primaria Taxobeni (tel.: 0259 68581) sau la Consiliul raional Falesti, biroul 127 persoana de contact Prodan Alexandru, tel.: 25924252.

Echipa de implementare a proiectului