Home arrow Noutati arrow Istorii transfrontaliere de succes in domeniul agriculturii ecologice
Istorii transfrontaliere de succes in domeniul agriculturii ecologice Imprimare

Broşura respectivă este elaborată în cadrul proiectului Reţea transfrontalieră pentru agricultura ecologică „EcoAgriNet 2”, finanţat de Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. 

Proiectul este implementat de Asociaţia Obştească “CUTEZĂTORUL” din or. Făleşti, Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Euroconcept Botosani şi Centrul de Dezvoltare Comunitară Iasi din România, Centrul Bucovinean pentru Dezvoltare si Reconstrucţie, Cernăuţi, Ucraina, Federaţia Naţională AGROinform, Republica Moldova.

Scopul publicaţiei respective este de a promova agricultura ecologică si practicile agricole, prietenoase mediului, prin informarea beneficiarilor din arealul transfrontalier România, Republica Moldova, Ucraina cu exemple de bune practici agricole prietenoase mediului ale fermierilor și antreprenorilor agricoli, AO „CUTEZATORUL”, Institutului de Cercetatre pentru Culturile de Cimp „Selecția” din mun. Bălți, Republica Moldova în domeniul producerii producției agroalimentare ecologice.

Broșura va acorda suport informativ fermierilor şi producătorilor agricoli din România, Ucraina, Republica Moldova, ce practică sau sunt interesaţi de producerea și certificarea producţiei agroalimentare ecologice. In ea vor fi publicate și lista formatorilor rețelei teransfrontaliere EcoAgriNet cu datele de contact si serviciile oferite de ei dupa finisarea proiectului.

Publicația respectivă se adresează formatorilor rețelei EcoAgriNet, consumatorilor de produse organice, producatorilor agricoli, fermierilor si antreprenorilor agricoli din spațiul rural, interesați in practicarea agriculturii ecologice si utilizaerea bunelor practici agricole.

 

Această publicație a fost produsă cu sprijinul Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații intră in responsabilitatea Asociației Obștești “CUTEZĂTORUL” și nu reflectă în mod necesar, poziția oficială a Uniunii Europene sau a structurilor de manegement ale Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2014.

  Programul Operațional Comun România - Ucraina - Republica Moldova  2007 - 2013 este finanțat de către Uniunea Europeană prin Instrumentul European pentru Vecinatate si Parteneriat si co-finanțat de statele participante în program.

                                            www.ro-ua-rm.net