Home arrow Noutati arrow Conferina finala a proiectului EcoAgriNet-2 sa desfasurat in mun. Botosani
Conferina finala a proiectului EcoAgriNet-2 sa desfasurat in mun. Botosani Imprimare

Pe data de 19 mai în municipiul Botoșani, Romania sa desfasurat conferinta finala a proiectului „Retea transfrontaliera pentru agricultura ecologica EcoAgriNet – 2” finanţat de Uniunea Europeana, prin Programul Operaţional Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.
La evenimentul respectiv au participat partenerii de proiect, formatori, experti si reprezentanti ai mass-media. Fiecare participant la conferinta a primit mape cu  materiale informative, elaborate in cadrul proiectului.
Rezultatele proiectului şi impactul transfrontalier al lui au fost prezentate de Victor Cimpoies, presedintele Comitetului de Coordonare al proiectului.
Cu alocuțiuni au venit si partenerii de proiect, Alexandru Fusa manager de proiect Asociația Obștesca CUTEZATORUL, Constantin Agapi coordonator de proiect Asociatia Euroconcept, Botosani, Romania, reprezentantul legal al Centrului de Dezvoltare Comunitara Iasi, Angela Cascaval, Iurie Hurmuzachi vice-directorul executiv al Federatiei National a Fermierilor din Moldova AGROinform. Ca rezultat, toate acţiunile preconizate in cadrul proiectului au fost realizat, iar unii indicatoari au fost supraîndepliniti. La sfîrşitul conferinţei finale participanţii au vizionat filmul „Demers pentru produse ecologice şi consumători sănătoşi”, realizat în cadrul proiectului.
 

                                                                             Graniţe comune. Soluţii comune.

 

 Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat şi este co-finanţat de ţările participante în cadrul programului.

(www.ro-ua-md.net)

 

Această informație a fost realizată cu asistenţa financiară a Uniunii Europene. Conţinutul acestui document se află în totalitate în responsabilitatea Consiliului raional Făleşti şi nu poate fi considerată în nici un caz ca reflectând poziţia Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013