Home arrow Noutati arrow Ultima sedinta a Consiliului de Administrare in anul 2005
Ultima sedinta a Consiliului de Administrare in anul 2005 Imprimare

Pe data 21 decembrie 2015 in incinta oficiului AO „CUTEZĂTORUL” a fost organizată şi desfăşurată ultima şedinţa din anul curent a Consiliului de Administrare. La eveniment au  participat 5 din 7 membri ai ai Consiliului, cât  si membri ai stafului.

            A fost adoptata si pusa in discuţie următoarea odrine de zi:

 1. Cu privire la activitatea AO „CUTEZĂTORUL” pe parcursul anului 2015 şi sarcinile  pentru anul 2016.

 2. Cu privire la primirea noilor membri in rindurile AO „CUTEZĂTORUL”.

 3. Cu privire la excluderea din membri ai  AO „CUTEZĂTORUL” a persoanelor care au pierdut legătura cu Asociaţia si nu au platit cotizatia de membru timp de 2 ani.

 4. Cu privire la acordarea serviciilor contra plata la pregatirea pachetelor de documnte pentru subvenţionare în agricultură în anul 2015.

 5. Cu privire la mersul achitarii cotizaţiilor de membru şi abonarea membrilor la ziarul  „Agromediainform”

 6. Cu privire la pregatirea si participarea la sedinta solemna a Federatiei Nationale AGRoinform privind 15 ani de activitate.

Rapoarte cu privire la chesiunile din ordinea de zi au prezentat directorul executiv Victor Cimpoies, presedintele CA  Ion Besarab si consultantul regional marketing Aleandru Fusa. La sedinta data au fost primiti 5 noi membri in rindurile Asociatiei, excluzind concomitent din rindurile ei 20 de membri, care pe parcursul ultimilor 2 ani, au pierdut legătura cu Asociatia nu au participat la activităţile organizate de către Asociaţie, unii au plecat peste hotare, nu au achitat cotizaţia de membru. Activ au participat la discutia chestiunilor din ordinea de zi membrii consiliului Boris Bujag, Ion Zubic, Dumitru Caras si altii.

Asociatia Obsteasca „CUTEZATORUL” are in rindurile ei 502 membri si este cea mai numeroasa Organizatie Regionala din reteaua Federatiei Nationale AGROinform. Toti membrii Asociatiei au fost abonati pentru anul 2016 la ziarul Federaţiei Naţionale a Agricultorilor din Moldova AGROinform „Agromediainform”.  Pe chestiunile discutare au fost primite decizii corespunzatoare.