Home arrow Noutati arrow Seminar regional cu membrii Cercului de Studiu a femeilor de afaceri.
Seminar regional cu membrii Cercului de Studiu a femeilor de afaceri. Imprimare

     

poza1

Recent in or.Falesti a fost organizat  seminarul  regional cu femeile de afaceri din agricultura din raionul Falesti cu genericul "Rolul femeilor de afaceri in promovarea agriculturii ecologice, sensibilizarea si educarea consumatorilor de produse organice si calitative ".

     Obiectivul principal  al evenimentului a fost  încurajarea si motivarea femeilor de afaceri în scopul producerii produselor alimentare calitative si sensibilzarea consumatorilor privind avantajele productiei agroalimentare ecologice.

     Pe linga raportul prezentat de catre directorul executiv AO "CUTEZATORUL" Victor Cimpoies, au prezentat comunicari utile directorul SRL "Rairec Plus", membra a Consiliului de Administrare a Federatiei Nationale AGROinform  Nina Rarancean privind utilizarea metodelor agriculturii ecologice si bunelor practici agricole la lotul demonstrativ de comportare si testare a hibrizilor de floarea soarelui si apicultorul Sergiu Scobioala care a adus la cunostinta participantilor  despre rolul femeilor in promovarea produselor apicole ecologice si naturale.

     Activ  au participat la discutii si doamnele  Ludmila Susarencu, directorul Cooperativei de Intreprinzator  "Lactavia Com" , din satul Hiliuti si Ecaterina Ursu,  directorul Cooperativei de Intreprinzator "Doprimlact " si altele.

     Seminarul regional a fost organizat de Asociatia Obsteasca "CUTEZATORUL" cu sustinerea financiara de catre  Federatiei Nationale AGROinform in cadrul proiectului "Sporirea competitivitatii sectorului agrar din Moldova".

Vezi poze