Home arrow Noutati arrow Principala adunare a anului
Principala adunare a anului Imprimare

  

Poza1

Pe data de 23 februarie 2018, Asociatia Obsteasca „CUTEZATORUL”,· membra a Federatiei Nationale AGROinform, impreuna cu 50 membri ai Asociatiei, au organizat Adunarea Generala anuala.

    Membrii Asociatiei au audiat rapoarte de activitate ale Consiliului de Administrare al AO „CUTEZATORUL” pentru perioada anului 2017 si sarcinile pentru anul 2018, prezentate de Ion Besarab, presedintele Asociatiei si Victor Cimpoies - director executiv care au efectuat o trecere in revista a rezultatelor obtinute in 2017 si a obiectivelor Asociatiei pentru anul 2018.

    În cadrul rapoartelor si dezbaterilor la care au participat 9 persoane, a fost mentionata activitatea pozitiva in informarea si consultarea fermierilor, organizarea instruirilor, vizitelor de studiu, organizarea si asistarea grupurilor neformale de fermieri, implementarea proiectelor alternative. Au fost concretizate si sarcinile privind implementarea cu succes a proiectului  ”Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide”, finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Cooperarii Teritoriale al Parteneriatului Estic Republica Moldova - Ucraina.

      Una din sarcinile primordiale pentru anul 2018, este implementarea Strategiei de dezvoltare a AO „CUTEZATORUL” pentru anii 2018 – 2021, noului proiect finantat de Federatia Nationala AGROinform si Centrul Cooperativelor din Suedia.

      Participantii la adunare au considerat activitatea Asociatiei „buna si au adoptat hotarirea adunarii.

   In cadrul adunarii a afost aleasa noua componenta a Consiliului de Administrare (7 persoane cit si noua componenta a comisiei de cenzori).

    Presedinte al Consiliului de Administrare a fost ales domnul Ion Besarab, Consiliul de Supraveghere – Anatol Lungu si presedinta Consiliului de Cenzori – Tamara Rosu.

Vezi poze