Home arrow Noutati arrow Sedinta II a echipei transfrontaliere de proiect din or. Novoselitsa, regiunea Cernauti, Ucraina.
Sedinta II a echipei transfrontaliere de proiect din or. Novoselitsa, regiunea Cernauti, Ucraina. Imprimare
Poza1

In perioada de 29-30 martie curent, in incinta primariei or.Novoselitsa, Ucraina s-a desfasurat sedinta a II a echipei transfrontaliere de implementare a proiectului “Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide” finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Cooperare Teritoriala in cadrul Parteneriatului Estic Republica Moldova – Ucraina la care a participat si AO “CUTEZATORUL” in calitate de partenera de proiect.

Cu cuvinte de salut catre participanti au venit dna Maria Nicorici, primar al orasului Novoselitsa si managerul proiectului Victor Cimpoies care au informat despre parteneriatul durabil si rezultatele infratirii dintre raioanele Falesti si Novoselitsa, ce a dus la implementarea a 3 proiecte transfrontaliere.

La eveniment au participat 22 de reprezentanti ai echipelor de proiect a partenerilor din Republica Moldova si Ucraina. Ei au discutat despre activitatile realizate in cadrul proiectului in primele trei luni de implementare a proiectului.

Victor Cimpoies, managerul proiectului si Artiom Iakimets, coordonatorul proiectului in Novoselitsa, au prezentat rapoarte privind mersul si sarcinile implementarii cu succes a proiectului “Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide” Moldova – Ucraina.

La sedinta au participat si Ion Besarab, membru echipei de implementare a proiectului AO “CUTEZATORUL” si Alexandru Fusa, expert tehnic care a vorbit despre activitatile implementate de AO “CUTEZATORUL”.

Evenimentul a avut loc in cadrul proiectului “Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide”, implementat de Consiliul rational Falesti in parteneriat cu Consiliul local Novoselitsa, REC Moldova, AO “CUTEZATORUL”, AO “Agentia DECT” in cadrul Programului Cooperarii Teritoriale a Parteneriatului Estic Republica Moldova – Ucraina.

Vezi poze