Home arrow Noutati arrow Evenimentul social cu membrele retelei de femei antreprenoare din raionul Falesti
Evenimentul social cu membrele retelei de femei antreprenoare din raionul Falesti Imprimare
poza1

Pe data de 02 august 2018, in satul Glingeni, raionul Falesti , AO “CUTEZATORUL” a organizat  in sala de sedinte SRL “Borivas-Agro” evenimentul de socializare a femeilor antreprenoare din raionul Falesti, la care au participat 18 persoane, inclusiv 14 membre ale retelei de femei.

Genericul activitatii a fost “"Marketingul agroalimentar- instrument important la comercializarea eficienta a productiei agricole", prezentat de consultantul regional marketing al AO "CUTEZATORUL" Alexandru Fusa si directorul SRL "Borivas-Agro" Boris Bujag” care a informat participantele despre comercializarea ciresilor, visinilor, prunelor si merelor timpurii crescute pe cele 97 de hectare. 

  In cadrul intilnirii au avut loc mai  multe  discutii, interventii, intrebari si raspunsuri, comentarii privind utilizarea elementelor de marketing la comercilaizarea productiei agricole. 

    In a doua parte a evenimentului a fost organizata o vizita utila in livezile de prune, mere si cirese ale SRL „Borivas-Agro”. Domnul Boris Bujag, directorul societatii a povestit participantelor despre  istoria aparitiei ideiei de a planta o livada generatoare de venit si rolul AO "CUTEZATORUL” si FARM in acest proces. El a vorbit amanuntit despre importanta elementelor de marketing la comercializarea productiei, problemelor cu care se confrunta producatori agricoli la identificarea pietii de desfacere si comercializarea productiei agricole.

      Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului "Spriginirea dezvoltarii durabile si inclusive in zonele rurale" (SIDRA), finantat de Federatia Agricultorilor din Moldova FARM si WeEffect.

Vezi poze