Home arrow Noutati arrow Sedinta a III-a a echipei transfrontaliere de implementare a proiectului
Sedinta a III-a a echipei transfrontaliere de implementare a proiectului Imprimare
Poza1

Pe data de 20 iulie 2018, in sala de conferinta a hotelului “Vila Verde” din mun. Chisinau, a fost organizata si  desfasurata  sedinta a III-a a echipei transfontaliere de implementare a proiectului “Pas cu pas spe colectarea separata a deseurilor solide”.

    La eveniment au participat  membrii echipei de proiect din Republica Moldova si or. Novoselitsa, regiunea Cernauti, Ucraina.

Cu cuvinte de salut catre  membrii echipei au venit: dl. Victor Cotruta – consultant in managementul deseurilor solide, REC Moldova si d-na Maria Nicorici- primarul or. Novoselitsa,

Dl.Victor Cotruta si d-na Gabriela Capcelea, coordonator Relatii Publice, REC Moldova,  au  prezentat rezultatele  sondajului de opinie publica privind alegerea celei mai eficiente metode de colectare separata a deseurilor solide  realizate in primaria pilot s. Sarata Veche, r-nul Falesti.

În cadrul şedinţei au fost evaluate rezultatele  primelor  6 luni de implementare a proiectului , au fost discutati următorii paşi pentru faza urmatoare de implementare.

Evenimentul  a avut loc in cadrul proiectului “Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide”, implementat de Consiliul raional Falesti in parteneriat cu Consiliul local Novoselitsa, REC Moldova, AO “CUTEZATORUL”, AO “Agentia de Dezvoltare Economica si Colaborare Transfrontaliera din Novoselitsa” in cadrul Programului Cooperarii Teritoriale a Parteneriatului Estic Republica Moldova – Ucraina, finantat de  Uniunea  Europeana.