Home arrow Noutati arrow La Falesti, in premiera a fost organizat Targul Femeilor Antreprenoare
La Falesti, in premiera a fost organizat Targul Femeilor Antreprenoare Imprimare
POZA1

Pe data de 7 octombrie 2018, in orasul Falesti in cadrul sarbatorii “Toamna de aur” a fost desfasurat Targul Femeilor Antreprenoare, in premiera, organizat de  AO ''CUTEZATORUL".    

La eveniment au participat 19 antreprenoare din diferite  localitati si sectoare ale agriculturii raionului. In cadrul sarbatorii, antreprenoarele au prezentat rezultatele muncii sale in exponatele  prezentate la tirg, dar si dragostea fata de pamint.

  Ele au expus produse cerealiere (Nina Rarancean, Ludmila Susarenco, Rodica Goncearenco), floarea soarelui (Nina Rarancean, Lilia Bulancea, Natalia Rotaru), struguri de masa (Ina Buga), mere (Rodica Semenciuc), prune (Cristina Bujag), alune si gutuie (Ludmila Butnatu, Tatiana Pantea), dovlecei si seminte de dovleac (Tatiana Pantea, Ludmila Susarenco, Viorica Fediuc), produse apicole (Stela Bujag, Tatiana Pantea), diverse obiecte de artizanat (Silvia Antohi, Olga Chiril, Daniela Ivasco) s.a.   

Pentru participarea activa la targ, antreprenoarele au fost inalt apreciate de conducerea raionului si a Asociatiei Obstesti „CUTEZATORUL”, primind Diplome de merit ale AO „CUTEZATORUL”.   Evenimentul a fost vizitat si de partenerii media: publicatia periodica "Patria mea", Postul raional de radio Eco FM, publicatia Federatiei Agricultorilor din Moldova AGRAVISTA, antreprenori din orasul Targu Frumos, judetul Iasi, Romania.

  Tirgul Femeilor Antreprenoare a fost organizat de Asociatia Obsteasca “CUTEZATORUL” cu suportul Federatiei Agricultorilor din Moldova FARM si proiectului WE EFFECT.

Vezi poze