Home arrow Noutati arrow Sedinta a III-a a Comitetului de Coordonare a proiectului
Sedinta a III-a a Comitetului de Coordonare a proiectului Imprimare
Poza 1

Pe data de 4 martie 2019, in incinta Consiliului local Novoselitsa (regiunea Cernăuți, Ucraina), s-a desfasurat ședința III a Comitetului de Coordonare si a echipei transfrontaliere de implementare a proiectului „Pas cu pas spre colectarea separată a deșeurilor solide”, la care a participat si reprezentantii AO “CUTEZATORUL” in calitate de partener de proiect. 

Cu cuvint de salut catre participanti a venit Victor Cimpoies, managerul proiectului care a prezentat raportul despre mersul implementarii proiectului, planul de actiuni privind finisarea cu succes al acestuia. La eveniment au participat 12 reprezentanti ai echipelor de proiect a partenerilor din Republica Moldova si Ucraina. Gabriela Capcelea, directorul executiv  al Centrului Regional de Mediu din Moldova a prezentat informatia privind pregatirea, editarea si distribuirea materialelor informative.

   In a doua parte a sedintei, membrii echipei proiectului au vizitat obiectivele si locurile de amplasare a pubelelor, destinate pentru colectarea separată a deșeurilor in cartierul caselor particulare din or. Novoselitsa.

    Evenimentul a avut loc in cadrul proiectului “Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide”, implementat de Consiliul raional Falesti in parteneriat cu Consiliul local Novoselitsa, REC Moldova, AO “CUTEZATORUL”, AO “Agentia pentru Dezvoltare Economica si Cooperare Transfrontaliera din Novoselitsa” finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Cooperarii Teritoriale al Parteneriatului Estic Republica Moldova-Ucraina.

Vezi poze