Home arrow Noutati arrow Proiectul a finisat-activitatile continua
Proiectul a finisat-activitatile continua Imprimare

 

122594849_2697985077091737_5152246139965726372_o.jpg  Pe data de 22 octombrie, in incinta salii de sedinte a primariei orasului Falesti s-a desfasurat conferinta finala a proiectului "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a or. Falesti", la care au participat 21 de beneficiari.

Participantii la conferinta au fost salutati de catre managerul proiectului Victor Cimpoies si vice primarul orasului Falesti Anatol Antonciuc.

Raportul privind rezultatele proiectului obtinute in perioada de implementare au fost prezentate de catre managerul proiectului Victor Cimpoies.

Despre aportul la realizarea proiectului au relatat membrii proiectului, Coalitiei locale pentru transparenta bugetara, viceprimarul or.Falesti, Anatol Antonciuc.

Proiectul a fost implementat de catre  AO "CUTEZATORUL" in parteneriat cu AO "Rural Nord", Centrul pentru Cooperare al Tineretului, primaria Falesti si este finantat de Uniunea Europeana si Fundatia Konrad Adenauer (KAS), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova si partenerului regional Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”.

#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety, #Cutezatorul.

 

 Vezi poze