Home arrow Noutati arrow UE// Reportaj de la conferinta de finalizare
UE// Reportaj de la conferinta de finalizare Imprimare

UE// Reportaj de la conferinta de finalizare a proiectului "Cetateni implicati- comunitati dezvoltate- servicii de calitate".

Va reaminim ca pe data de 13 august curent, in sala de sedinte a Consiliului raional Falesti, Asociatia "CUTEZATORUL" a desfasurat conferinta de finalizare a proiectului mai sus nominalizat.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Consiliul raional, primaria orasului Falesti, DPGCL Falesti, AO "Noi viitorul luminos" si Consiliul raional al tinerilor.

AO ”CUTEZATORUL” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene si implementeaza proiectul „Cetateni implicati - comunitati dezvoltate - servicii de calitate” în raionul Falesti.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinatate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetatenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finantat de catre Uniunea Europeana si implementat de Agentia de Cooperare Internationala a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regionala si AO CASMED.

#ÎmpreunaMaiPuternici #EU4Moldova, #EU4CivilSocietyMD, #CSOActionMoldova, #DezvoltareRegionala

@GIZMoldova @procore.md CASMED