Home arrow Noutati arrow Principala adunare a anului a Asociatiei "CUTEZATORUL".
Principala adunare a anului a Asociatiei "CUTEZATORUL". Imprimare

adunare_2.jpg
Astazi, 15 decembrie curent, s-a desfasurat Adunarea Generala de dare de seama a AO "CUTEZATORUL" la care au participat 30 de rerezentanti ai organizatiilor primare, Sectiei Agricultura si Alimentatie a Consiliului raional Falesti, mass-mediei.
 
Participantii la eveniment au audiat rapoartele cu privire la activitatea Consiliului de Administrare si stafului Asociatiei in anul 2022 si sarcinile pentru anul 2023, prezentate de presedintele asociatiei Ion Besarab si directorul execuriv Victor Cimpoies.
Raportul Comisiei de cenzori a fost prezentat de presedintele comisiei, doamna Tamara Rosu.
 
 
  
adunare_1.jpg
adunare_4.jpg

 
La dezbateri aprinse si pline de continut au participat 10 membri ai Organizatiei Regionale FARM, care au apreciat activitatea pozitiva a organizatiei in anul 2022 buna. Adunarea a adoptat si o hotarare corespunzatoare.
 
La finele adunarii, participantii l-au ales pe domnul Iurie Friptuleac, fermier din satul Scumpia, membru al Consiliului de Administrare.
 
 
 
La adunarea de dare de seama a participat si luat cuvantul vice presedintele raioniului Falesti, responsabil de sectorul agrar, domnul Veaceslav Fusu.
 
 
Va reamintim ca AO "CUTEZATORUL" este membra a Federatiei Agricultorilor din Moldova FARM din anul 2003.