Home arrow Noutati arrow Un nou parteneriat, un nou proiect pentru raionul Falesti
Un nou parteneriat, un nou proiect pentru raionul Falesti Imprimare
320590722_557656442500245_2783605529622395868_n.jpg
Ieri, 16 decembrie curent, la sediul Organizatiei “People in Need” din Praga, sucursala Chisinau, impreuna cu Natalia Hadei, managerul proiectului regional, am semnat acordul de grant privind finanatrea proiectului “Impreuna pentru buna guvernare si bugetare participativa”, inaintat la Apelul de propuneri de Asociatia Obsteasca “CUTEZATORUL” in cadrul Proiectului EU4Accountability - Societatea civila împuternicita pentru o mai mare responsabilitate sociala în Moldova.
 
Proiectul este finantat de Uniunea Europeana si implementat de un consortiu format din trei organizatii: Parteneriatul European pentru Democratie (EPD), ALDA - Asociatia Europeana pentru Democratie Locala si organizatia neguvernamentala ceha People in Need.
 
La nivel local, proiectul “Impreuna pentru buna guvernare si bugetare participativa” are scopul de a contribui la dezvoltarea institutionala si consolidarea capacitatilor organizatiilor societatii civile si adnministratiei publice locale, prin implementarea mai multor activitati si mecanisme de responsabilizare sociala privind bugetarea participativa.
 
Proiectul are o valoare de 25 mii de euro si va fi implementat timp de 14 luni de AO „CUTEZATORUL”, in parteneriat cu Consiliul raional si primaria or. Falesti, primariile comunelor Albinetul Vechi si Taxobeni.
 
Pentru a afla mai multe despre proiet, donatori, partenerii regionali si locali, obiectivele, activitatile si rezultatele obtinute, fiti cu ochii pe noi. Pe paginile web si de Facebook ale partenerilor, in mass-media, vom plasa informatii utile de la toate actiunile intreprinse pentru realizarea cu succes a proiectului respectiv.