Home arrow Noutati arrow Adunarea de dare de seama si alegeri a AO “CUTEZATORUL”
Adunarea de dare de seama si alegeri a AO “CUTEZATORUL” Imprimare
413828970_779086087591157_6250510527272173033_n.jpg

Adunarea de dare de seama si alegeri a AO “CUTEZATORUL”

Recent, in sala de sedinte a primariei orasului Falesti, Asociatia “CUTEZATORUL” a desfasurat adunarea principala a anului. La ea au participat 28 de reprezentanti ai celor 13 organizatii primare din raionul Falesti.

Participantii la adunare au audiat rapoartele presedintelui Asociatiei Ion Besarab si directorului executiv Victor Cimpoies, presedintei comisiei de cenzori Tamara Rosu privind activitatea organizatiei in anul 2023 si sarcinile pentru anul 2024.

La dezbateri au participat activ 7 membri din diferite localitati rurale, care au mentionat rezultatele pozitive obtinute in anul curent, publemele cu care se confrunta membrii si au apreciat activitatea Asociatiei ca buna. Participantii la adunare au luat act de rapoartele prezentate si au adoptat hotararea adunarii.

In rezultatul alegerilor, Consiliul de Administratie a fost ales din 7 persoane, iar presedinte a Asociatiei a fost aleasa doamna Nina Rarancean, directoarea SRL „Rairec Plus”, membra a Consiliului de Administratie FARM. Adunarea generala a conferit titlul de presedinte de onoare al AO „CUTEZATORUL”, domnului Ion Besarab, care a activat in baza de voluntariat, in calitate de presednte 20 de ani.

Comisia de cenzori a fost aleasa in componenta a trei persoane, iar presedinte al comisiei de cenzori a fost realeasa doamna Tamara Rosu. La finele adunarii generale a fost reales in calitate de director executiv, pe o perioada de 3 ani, domnul Vicror Cimpoies.

Evenimentul a fost organizat cu sustinerea financiara a Federatiei Agricultorilor din Moldova FARM si proiectului WE EFFECT in cadrul proiectului SLIRA.

Mai multe fotografii