Home arrow Noutati arrow Echipa AGROinform Glodeni in vizita la colegii din Falesti
Echipa AGROinform Glodeni in vizita la colegii din Falesti Imprimare
           

   Patru ani în urmă, la început de cale în reţeaua AGROinform, tânăra echipă din Făleşti, în scopul acumulării experienţei, a efectuat o vizită de studiu la organizaţia din Glodeni, care avea deja o experienţa în domeniu de 4 ani.  

Şi acum, după patru ani de activitate, le suntem recunoscători colegilor din Glodeni pentru amabilitatea şi experienţa împărtăşită cu noi. Faptul că OR Făleşti s- a încadrat activ în activitatea reţelei AGROinform, iar după evaluarea activităţii la sfârşitul anului, a ocupat un loc de frunte este şi meritul lor. Din aceste considerente am acceptat din start să organizăm o vizită de studiu şi schimb de experienţă a tinerei echipe din Glodeni în raionul Făleşti.

Oaspeţii au făcut cunoştinţă cu misiunea şi obiectivele AO „CUTEZĂTORUL", mersul îndeplinirii strategiei OR pentru anii 2007- 2008 şi indicatorilor asumaţi în cadrul ei. Multe lucruri utile au aflat despre utilizarea sitului AGRAVISTA, intermedierea contractelor la comercializarea producţiei, activitatea cercurilor de studiu, relaţiile cu mass- media. 

Discuţii aprinse au avut loc şi asupra subiectelor legate de atragerea noilor membri, prestarea serviciilor contra plată, elaborarea şi implementarea proiectelor alternative, generarea veniturilor pentru organizaţie.   Un subiect aparte a fost iniţierea şi dezvoltarea afacerilor, crearea şi asistarea cooperativelor de marketing, promovarea programelor ASPA şi CSV.    

Glodeni.JPG