Home arrow Noutati arrow La Falesti Asociatia "CUTEZATORUL" a inaugurat turneul raional de volei "Cupa primaverii"
La Falesti Asociatia "CUTEZATORUL" a inaugurat turneul raional de volei "Cupa primaverii" Imprimare

Pe data de 19 martie curent, pentru prima data, Asociatia Obsteasca "CUTEZATORUL" a organzat in orasul Falesti turneul raional de volei "Cupa primaverii".

La competitiile, ce s-au desfasurat in sala sportiva a Liceului Mihai Eminescu, au participat 5 echipe din diferite localitati ale raionului. In finala s-au intilnit voleibalistii echipelor din satele Catranic si Pirlita. Dupa un meci frumos si echilibrat, posesori ai Cupei primaverii au devenit sportivii din Catranic. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat echipele satelor Pirlita si Izvoare.

Un joc frumos au demonstrat si sportivii din Falestii Noi si Inspectoratul de politie Falesti. 
Au fost mentionati cu diplome si cel mai bun jucator al turneului Mihai Ursachi din s. Izvoare, cel mai in virsta-Serghei Harbalau (Inspectoratul de politie Falesti) si cel mai tinar jucator, Veaceslav Patras (Falestii Noi).

Echipei invingatoare din satul Catranic i s-a inminat Cupa tramsmisibila si diplama de gradul I. Echipele din localitatile Pirlita si Izvoare au fost mentionate cu cupe si diplome de gradul II si III. Jucatorii mentionati mai sus au fost decorati cu diplaome de merit si cu cite un maiou.

Aducem sincere multumiri arbitrilor Leond Furtuna, Alexandru Severin, Mihai Dodon, Mihail Turcanu, directiei Liceului Mihai Eminescu din or. Falesti pentru contribuirea la organizarea cu succes a competitiei.