Home arrow Noutati arrow Evenimentul de socializare a retelei de femei antreprenoare din raionul Falesti.
Evenimentul de socializare a retelei de femei antreprenoare din raionul Falesti. Imprimare
Poza1

              Pe data de 16 mai 2018, AsociatiaObsteasca  „CUTEZATORUL” din or. Falesti a organizat Evenimentul de socializare a retelei de femei antreprenoare din raion, la care au participat 16 membre.

            Victor Cimpoies, director executiv al AO „CUTEZATORUL” a salutat participantii la instruire si a prezentat raportul „Rezultatele anului 2017 si sarcinile retelei de femei antreprenoare din raionul Falesti pentru anul 2018, reiesind din Strategia AO „CUTEZATORUL” pe anii 2018-2021.

Informatia privind tematica evenimentelor sociale pentru anul 2018 a vorbit dl. Alexandru Fusa, consultant regional marketing al AO „CUTEZATORUL”.

In cadrul intilnirii au fost puse in discutie propunerile si sugestiile privind activitatea retelei de femei in anul curent: (organizarea Tirgului pentru retelele de femei din Regiunea de Nord a Republicii, participarea membrelor la evenimentul de socializare organizate pe parcursul anului 2018, organizarea vizetelor de studiu in tara si strainatate).

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului "Spriginireadezvoltarii durabile si inclusive in zonele rurale" (SIDRA), finantat de Federatia Agricultorilor din Moldova FARM si WeEffect.

Vezi poze