Home arrow Noutati arrow Masa rotunda in cadrul proiectului "Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide"
Masa rotunda in cadrul proiectului "Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide" Imprimare
Poza1

Pe data de 21 august 2018, AO „CUTEZATORUL” a participat la masa rotunda ca partener a proiectului, care s-a desfasurat in sala de şedinţe a Consiliului raional Falesti, cu genericul „Colectarea separată a deşeurilor solide – imperativ al timpului”, organizata in cadrul proiectului „Pas cu pas spre colectarea separată a deşeurilor solide”.

La eveniment au participat 42 de reprezentanti ai organelor APL de nivelul I si II, organelor abilitate in domeniu, societatii civile, mass-media.

In cadrul evenimentului au fost prezenate rapoarte privind: realizarile si perspectivele in domeniul colectarii separate a deseurilor solide prezentat de: Victor Cimpoies, managerul proiectului, rezultatele sondajului de opinie publica privind identificarea celei mai prielnice pentru cetateni metode de colectare separata a deseurilor solide prezentate de Gabriela Capcelea, director executiv la Centrul Regional de Mediu din Moldova, specialist relatii cu publicul in cadrul proiectului, e.t.c.

Discutiile au fost utile si interesante, cu propuneri si recomandari concrete de imbunatatire a gestionarii deseurilor, sporirii calitatii vietii cetatenilor.

Evenimentul a fost desfasurat de Consiliul raional Falesti in cadrul proiectului "Pas cu pas spre colectarea separata a deseurilor solide", finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Cooperarii Teritoriale al Parteneriatului Estic Republica Moldova-Ucraina.

 Vezi poze