Home arrow Noutati arrow Seminar regional cu producatorii de fructe
Seminar regional cu producatorii de fructe Imprimare
Poza1

Pe data de 22 august 2018, Asociatia Obsteasca “CUTEZATORUL” a organizat un seminar regional cu membri Grupului de Vinzari, producatori de cirese, visine si prune din satul Glinjeni, raionul Falesti cu genericul: “Utilizarea elementelor de marketing la producerea si comercializarea productiei pomicole.”

La eveniment au participat 20 membri ai Grupului de vinzari, care au fost salutati de catre Victor Cimpoies, directorul executiv AO „CUTEZATORUL”  prezentind scopul si obiectivele seminarului , agenda si participantii. Expertul seminarului a fost  invitat Andrei Zbanca, doctor in economie, profesor la Universitatea Agrara din Chisinau.

In cadrul activitatii au fost prezentate rapoartele privind cerintele fata de marketingul fructelor, analiza interna a producerii fructelor: tendinte si oportunitati, diversificarea exportului de fructe si standardele europene fata de calitatea productiei, e.t.c.

Evenimentul s-a incheiat cu intrebarile parvenite de la participanti privind utilizarea elementelor de marketing la comercializarea productiei agricole la care au primit raspuns cuprinzator.

Seminarul a fost organizat in cadrul proiectului “Srijinirea Dezvoltarii Durabile si Incluzive in Zonele Rurale (SIDRA)”, finantat de Federatia Agricultorilor din Moldova si We Effect  Suedia.

Vezi poze