Home arrow Noutati arrow Proiectul "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala al or. Falesti" si-a luat startul.
Proiectul "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala al or. Falesti" si-a luat startul. Imprimare
Poza1

Proiectul este implementat de AO "CUTEZATORUL" in cadrul Programului "Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova" si finantat de Uniunea Europeana si Fundatia KONRAD ADENAUER  (KAS) in cadrul Proiectului ”Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova”.

     Una din primele activitati ale proiectului a fost sedinta Comitetului de Coordonare al proiectului, ce s-a desfasurat pe data de 19 noiembrie 2019 la sediul Asociatiei. In discutie au fost puse chestiunile cu privire la mersul pregatirii catre Conferinta de lansare si sarcinile privind implementarea cu succes a proiectului.

    Participantii la sedinta au discutat proiectul Regulamentului de activitate al Coalitiei locale pentru transparenta bugetara din or. Falesti, ce va fi creata si instruita in cadrul proiectului, au aprobat planul calendaristic de activitati pe intreaga perioada de implementare a proiectului.

     Proiectul ”Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova”, finantat de Uniunea Europeana si Fundatia Konrad Adenauer (KAS), va oferi in perioada anilor 2019-2021 granturi in valoare de circa 3 milioane de euro Organizatiilor Societatii Civile, care isi desfasoara activitatea in afara orasului Chisinau.

    Proiectul ”Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova” este implementat in parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociatia pentru Democratie Participativa ”ADEPT”, Asociatia pentru Politica Externa si Asociatia Obsteasca Centrul European Pro-Europa din Comrat. 

    Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societatii civile de nivel local din Republica Moldova care promoveaza si monitorizeaza transparenta si responsabilitatea institutiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

 

  Aceasta publicatie a fost realizata cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Continutul sau este responsabilitatea exclusiva a proiectului „Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a orasului Falesti” si nu reflecta neaparat punctele de vedere ale Uniunii Europene.