Home arrow Noutati arrow Seminar privind transparenta bugetara in organele APL.
Seminar privind transparenta bugetara in organele APL. Imprimare
poza_de_profil_1.jpg

Recent, in incinta salii de sedinte a Consiliului local Falesti s-a desfasurat seminarul cu reprezentantii ONG-urilor, APL-urilor, institutiilor publice privind mecanismele de implicare a cetatenilor in procesul bugetar si transparent in cadrul proiectului „Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a orasului Falesti”.

  La eveniment au participat  peste 20 de beneficiari care au audiat rapoartele privind mersul implementarii proiectului "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a orasului Falesti", rolul societatii civile in informarea si implicarea cetatenilor in consultarea, adoptarea ?i executarea eficienta a bugetului, cadrul legal in domeniu, tehnicile si practicile de monitorizare a bugetului local.

  In cadrul discutiilor au luat cuvintul participantii la seminar, care au manifestat interes sporit fata de chestiunile puse in discutii, au primit raspunsuri la intrebarile date, sperind la implementarea cu succes a proiectului.

   Proiectul este implementat de AO "CUTEZATORUL" in parteneriat cu AO "Rural Nord", Centrul pentru Cooperare al Tineretului, primaria Falesti si este finantat de Uniunea Europeana si Fundatia Konrad Adenauer (KAS), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova” si partenerului regional Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”.

Aceasta publicatie a fost realizata cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Continutul sau este responsabilitatea exclusiva a "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a orasului Falesti” si nu reflect? neap?rat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

 #dezvoltmd#EuropeanUnion#CivilSociety 

Vezi poze