Home arrow Noutati arrow Stam acasa, dar raminem activi !
Stam acasa, dar raminem activi ! Imprimare
1a.jpg

Membrii Coalitiei locale  pentru transparenta bugetara Falesti isi dezvolta capacitatile  online.

      La 29 aprilie curent, membrii echipei de proiect, au organizat al treilea seminar de informare si instruire online cu 16 membri ai Coalitiei locale pentru transparenta bugetara. Beneficiarii evenimentului au audiat rapoartele „Conditiile  necesare pentru asigurarea participarii cetatenilor la controlul public la elaborarea bugetului obstesc” si „Obiectivele, instrumentele procesului transparent la nivel local”, prezentate de expertii proiectului.

    Membrilor Coalitiei li s-au prezentat si informatii privind executarea bugetului or. Falesti pentru 2020, rezultatele monitorizarii transparentei procesului de elaborare, discutare si adoptare a bugetului or. Falesti pe pagina web a primariei locale, sondajului de opinie publica privind nivelul de informare a cetatenilor si participarii lor la procesul bugetar.

      Evenimentul a fost desfasurat in cadrul proiectului "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a or. Falesti, implementat de Asociatia Obsteasca "CUTEZATORUL" in parteneriat cu AO "Rural Nord", Centrul pentru Cooperare al Tineretului, primaria Falesti si finantat de Uniunea Europeana si Fundatia Konrad Adenauer (KAS), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societatii civile la nivel local in Republica Moldova” si partenerului regional Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”.

Aceasta publicatie a fost realizata cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Continutul sau este responsabilitatea exclusiva a "Parteneriat pentru buna guvernare si dezvoltare locala a orasului Falesti” si nu reflect? neap?rat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

 #dezvoltmd#EuropeanUnion#CivilSociety 

Vezi poze