Home arrow Noutati arrow ANUNT
ANUNT Imprimare

UE-GIZ // Va informam, Asociatia Obsteasca „CUTEZATORUL” Falesti lanseaza invitatia de participare la licitatii publice privind crearea Comitetului Local de Cetateni (CLC) in comuna Falestii Noi,  instruirea membrilor CLC la  3 seminare si 3 ateliere de instruire a membrilor CLC Falesti, organizarea a cate 4 sedinte a membrilor CLC Falestii Noi si  Falesti, 1 seminar cu membrii Grupului de lucru pentru elaborarea Strategiei, desfasurarea a 3 ateliere pentru elaborarea Strategiei si redactarea Strategiei organizate si desfasurate in cadrul proiectului “Cetateni implicati- comunitati dezvoltate- servicii de calitate”.

AO „CUTEZATORUL” este beneficiara a Programului de granturi locale al Uniunii Europene si implementeaza proiectul Cetateni implicati- comunitati dezvoltate- servicii de calitate” in raionul Falesti.

Programul de granturi locale este lansat in baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de vecinatate, prin intermediul proiectului “Abilitarea cetatenilor din Republica Moldova” (2019-2021),  finantat de UE si implementat de Agentia de Cooperare Internationala a Germaniei (GIZ).  Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO “PRO Cooperare Regionala” si AO “CASMED”.

Doritorii de a participa la licitatie, se pot adresa la telefonul 079022853, Alexandru Fusa, coordonatorul proiectului, adresa or. Falesti, str. Srefan cel Mare 50, e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.