Home arrow Noutati arrow ANUNT
ANUNT Imprimare

UE-GIZ // Va informam, AO “CUTEZATORUL”  Falesti lanseaza invitatia de participare la licitatie privind editarea 2000 pliante informative, 1200 de brosuri finale 400 calendare pentru anul 2021. 

AO "CUTEZATORUL" este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene si implementeaza proiectul "Cetateni implicati- comunitati dezvoltate- servicii de calitate" in raionul Falesti.

Programul de granturi locale este lansat in baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de vecinatate, prin intermediul proiectului Abilitarea cetatenilor din Republica Moldova” (2019-2021),  finantat de UE si implementat de Agentia de Cooperare Internationala a Germaniei (GIZ).  Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO “PRO Cooperare Regionala” si AO “CASMED”.

Doritorii de a participa la licitatie, se pot adresa la telefonul 079022853, Alexandru Fusa, coordonatorul proiectului, adresa or. Falesti, str. Srefan cel Mare 50, e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.